Στην παρούσα εργασία διερευνήθηκαν τα φυσικοχημικά και οργανοληπτικά χαρακτηριστικά στους παραγόμενους οίνους της ερυθρής ποικιλίας Μούχταρο ύστερα από την εφαρμογή φυτοορμονών και βιοδιεργετών στο στάδιο του περκασμού. ...
Η υψηλή υδροστατική πίεση (ΗΗP) είναι μια μη-θερμική φυσική μέθοδος επεξεργασίας, η οποία χρησιμοποιείται ευρέως στη βιομηχανία τροφίμων, ώστε να αυξηθεί η ασφάλεια και ο χρόνος ζωής των τροφίμων, μέσω απενεργοποίησης ...
Στην παρούσα μεταπτυχιακή διατριβή μελετήθηκε η ερυθρή γηγενής ποικιλία Μούχταρο.
Στο πρώτο σκέλος του πειράματος πραγματοποιήθηκε σύγκριση των χημικών
χαρακτηριστικών των οίνων που προέκυψαν κατόπιν κλασσικής ...