Browsing 1995 έως σήμερα. Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών / Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης "Αλέξανδρος Πουλοβασίλης" by Subject "Janthinobacterium sp"
-
Στεριώτη, Αικατερίνη- Αίθρα
(2016-11-08)
Η σωστή διαχείριση της ψυκτικής αλυσίδας των τροφίμων αποτελεί σημαντική προϋπόθεση για τη διασφάλιση της ποιότητας και της ασφάλειας αυτών. Η θερμοκρασία αποτελεί τον κύριο παράγοντα της ποιοτικής υποβάθμισης των τροφίμων. ...
-
Δούσκα, Χρυσαφούλα
(2016-08-31)
Σήμερα, οι καταναλωτές, ειδικά στις ανεπτυγμένες χώρες, αναζητούν τρόφιμα υψηλής ποιότητας, ασφαλή, με λιγότερα συντηρητικά και εκτεταμένη διάρκεια ζωής με αποτέλεσμα οι βιομηχανίες τροφίμων να αναζητούν εναλλακτικές μορφές ...