HEAL DSpace

Browsing 1995 έως σήμερα. Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών / Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης "Αλέξανδρος Πουλοβασίλης" by Subject "Αcid whey"

DSpace/Manakin Repository

Browsing 1995 έως σήμερα. Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών / Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης "Αλέξανδρος Πουλοβασίλης" by Subject "Αcid whey"

Sort by: Order: Results:

  • Καραβούλια, Μαγδαληνή Ν. (2022-11-09)
    Το γιαούρτι είναι ένα από τα πιο δημοφιλή ζυμούμενα προϊόντα στην κατηγορία των γαλακτοκομικών προϊόντων λόγω της υψηλής θρεπτικής του αξίας. Παράγεται από την ζύμωση και πήξη του γάλακτος με τη χρήση των καλλιεργειών ...

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account