Browsing 1995 έως σήμερα. Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών / Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης "Αλέξανδρος Πουλοβασίλης" by Subject "Food -- Sensory evaluation"
1995 έως σήμερα. Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών / Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης "Αλέξανδρος Πουλοβασίλης"
→
Browsing 1995 έως σήμερα. Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών / Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης "Αλέξανδρος Πουλοβασίλης" by Subject
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Browsing 1995 έως σήμερα. Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών / Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης "Αλέξανδρος Πουλοβασίλης" by Subject "Food -- Sensory evaluation"
Οι κύριοι στόχοι της μελέτης είναι
i. Ποσοτικός προσδιορισμός φρουκτοολιγοσακχαριτών (FOS) σε διαφορετικά κλάσματα άλεσης σιταριού.
ii. Μερική αντικατάσταση σουκρόζης σε αμυλούχα επιδόρπια και μελέτη φυσικών και ...