Browsing 1995 έως σήμερα. Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών / Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης "Αλέξανδρος Πουλοβασίλης" by Subject "Zinc -- Bioavailability"
1995 έως σήμερα. Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών / Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης "Αλέξανδρος Πουλοβασίλης"
→
Browsing 1995 έως σήμερα. Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών / Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης "Αλέξανδρος Πουλοβασίλης" by Subject
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Browsing 1995 έως σήμερα. Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών / Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης "Αλέξανδρος Πουλοβασίλης" by Subject "Zinc -- Bioavailability"
Οι ελιές και τα όσπρια αποτελούν συστατικά της Μεσογειακής διατροφής. Στην παρούσα μελέτη ερευνήθηκε η αντιοξειδωτική ικανότητα (FRAP& ORAC) και η ύπαρξη συνολικών φαινολικών συστατικών (FOLIN) σε 8 Ελληνικούς εμπορικούς ...