dc.contributor.advisor |
Ζούνη, Γεωργία |
el |
dc.contributor.author |
Γρίβα, Αικατερίνη Κ. |
el |
dc.date.issued |
2024-03-22 |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10329/8154 |
|
dc.description.abstract |
Η παρούσα εργασία παρουσιάζει μια ανασκόπηση ενός ξενοδοχείου Αγροτουρισμού στην Τσαγκαράδα, που είναι μια πόλη που βρίσκεται στο νότιο τμήμα της χώρας. Αυτό το άρθρο θα επικεντρωθεί στα οφέλη από τη συμβουλή των νέων επιχειρηματικών προτύπων για να ανακαλύψετε περιθώρια βελτίωσης σε κάθε επιχείρηση. Μετά την εξέταση των πολλαπλών πλεονεκτημάτων από τη χρήση του καμβά επιχειρηματικού μοντέλου θα παρατηρήσουμε πώς ωφελεί τόσο τους επισκέπτες όσο και την τοπική κοινωνία. Αυτό το δοκίμιο θα εξετάσει τα ξενοδοχεία ήπιου και εναλλακτικού τουρισμού και τις ξεχωριστές εμπειρίες που προσφέρουν. Οι τουριστικές επιχειρήσεις πρέπει να δώσουν προτεραιότητα στη διαχείριση πελατειακών σχέσεων ως έναν από τους βασικούς τρόπους για να ενισχύσουν τη φήμη της επωνυμίας, να μειώσουν το λειτουργικό κόστος και να βοηθήσουν στον περιορισμό των περιβαλλοντικών τους επιπτώσεων στη σημερινή κοινωνία. Οι τουριστικοί οργανισμοί πρέπει να εξετάσουν πιο βιώσιμες μεθόδους λειτουργίας ως έναν τρόπο ενίσχυσης της φήμης της επωνυμίας και μείωσης του λειτουργικού κόστους. Σε αυτή την εργασία, επιχειρούμε να οργανώσουμε πώς ο καμβάς του επιχειρηματικού μοντέλου μπορεί να χρησιμοποιηθεί αποτελεσματικά για να εξετάσουμε τη λειτουργία μιας επιχείρησης Αγροτουρισμού καθώς και να προτείνουμε προτάσεις για την ανάπτυξη της επιχείρησης. Πιστεύουμε ότι τα επιχειρηματικά μοντέλα πρέπει να λαμβάνουν υπόψη τη βιώσιμη οικονομική ανάπτυξη, συμπεριλαμβανομένου τόσο του φυσικού τοπίου των γεωργικών εκτάσεων όσο και των ιδιορρυθμιών και της ποικιλομορφίας των εργασιών παραγωγής, καθώς και της γεωργικής τεχνολογίας και της κουλτούρας των αγροτικών κοινοτήτων. |
el |
dc.description.abstract |
This paper presents a review of an Agritourism hotel in Tsagkarada, which is a city located in the southern part of the country. This article will focus on the benefits of consulting the new business standards to discover room for improvement is every business. Following the examination of the multiple benefits of using business model canvas we will observe how it benefits both visitors and the local community. This essay will look into soft and alternative tourism hotels and the distinct experiences they provide. Tourism businesses must prioritize customer relationship management as one of the essential ways to boost brand reputation, cut operating costs, and assist in limiting their environmental impact in today society. Tourism organizations must consider more sustainable methods of operation as one way to enhance brand reputation and reduce operating costs. In this paper, we attempt to organize how the business model canvas can be used effectively in order to examine the operation of an Agritourism business as well as propose suggestions for business development. We believe that business models should take into account sustainable economic development, including both the natural landscape of farmlands and the quirks and diversity of manufacturing operations, as well as agricultural technology and the culture of agricultural communities. |
en |
dc.language.iso |
el |
el |
dc.subject |
Αγροτουρισμός |
el |
dc.subject |
Αειφόρος τουρισμός |
el |
dc.subject |
Επιχειρηματικά πρότυπα |
el |
dc.subject |
Επιχειρηματικό μοντέλο |
el |
dc.subject |
Αγροτική Ελλάδα |
el |
dc.subject |
Agritourism |
en |
dc.subject |
Sustainable tourism |
en |
dc.subject |
Business standards |
en |
dc.subject |
Business model canvas |
en |
dc.subject |
Rural Greece |
en |
dc.title |
Αξιοποίηση των νέων επιχειρηματικών μοντέλων σε αγροτουριστικές επιχειρήσεις και οργανισμούς |
el |
dc.title.alternative |
Exploitation of new business models in agrotourism businesses and organizations |
en |
dc.type |
Μεταπτυχιακή εργασία |
el |
dc.contributor.department |
ΓΠΑ Τμήμα Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης |
el |
dc.description.degree |
Επιχειρηματικότητα και συμβουλευτική στην αγροτική ανάπτυξη |
el |