Στην παρούσα μελέτη γίνεται αρχικά ανάλυση της έννοιας του franchise.
Παρουσιάζονται τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της τακτικής αυτής, ο
τρόπος λειτουργίας της, το τι προσφέρει και αν τελικά είναι καλύτερα μια επιχείρηση
να λειτουργεί αυτόνομα ή με την προστασία και σιγουριά που προσφέρει ένα
ολοκληρωμένο σύστημα franchise.
Στη συνέχεια παρουσιάζεται ένα αναλυτικό επιχειρηματικό σχέδιο για τη
δημιουργία εστιατορίου γρήγορης εξυπηρέτησης της εταιρίας Burgering House στα
βόρεια προάστια της Αττικής εφαρμόζοντας την ολοκληρωμένη πρόταση franchise
που προσφέρει η μητρική εταιρεία.
The present study provides an initial analysis of the concept of the franchise.
A description of the advantages and disadvantages of this tactic, the mode of
operation, what is offered and if is finally better for a company to operate
independently or with the protection and security offered by an integrated system of
franchise.
Next, a detailed business plan for the creation of a quick service restaurant of
Burgering House firm in the northern suburbs of Athens applying the complete
proposal offered by the franchise parent.