HEAL DSpace

Μελέτη των χαρακτηριστικών σκόνης του αίγειου γάλακτος

DSpace/Manakin Repository

Show simple item record

dc.contributor.advisor Μασούρας, Θεόφιλος
dc.contributor.author Σακαρίκας, Αλέξανδρος
dc.date.accessioned 2016-12-20T09:40:31Z
dc.date.available 2016-12-20T09:40:31Z
dc.date.issued 2016-12-20
dc.date.submitted 2016
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10329/6507
dc.description Η Βιβλιοθήκη δεν διαθέτει αντίτυπο της διατριβής σε έντυπη μορφή el
dc.description.abstract Η σκόνη προερχόμενη από αγελαδινό γάλα είναι σημαντικό προϊόν της βιομηχανίας τροφίμων λόγο της χρησιμοποίησης και μεταποίησης με πολλούς τρόπους, αλλά πιο σημαντικό με λιγότερους περιορισμούς σε ότι αφορά τη διάρκεια ζωής της. Ωστόσο κάτι αντίστοιχο δεν ισχύει για τις σκόνες προερχόμενες από άλλους τύπους γάλακτος. Πιο συγκεκριμένα η σκόνη αίγειου γάλακτος υπάρχει πολύ περιορισμένα στο εμπόριο καθώς στις χώρες όπου παράγεται σκόνη δεν υπάρχει μεγάλη παραγωγή σε αίγειο γάλα. Σημαντικό παράγοντα έχει και η ίδια η φύση του αίγειου γάλακτος, καθώς η οσμή του είναι απωθητική στο αγοραστικό κοινό. Στην εργασία αυτή αναλύεται η παραγωγή σκόνης αίγειου γάλακτος σε συνθήκες εργαστηρίου, και η συλλογή στοιχείων (μέσω αναλύσεων) για το τελικό προϊόν. el
dc.description.abstract The powder derived from cow's milk is an important product of the food industry is thanks to its ability to be used and processed in many ways, but most importantly with fewer restrictions in terms of durability. But something similar is not valid for powders derived from other types of milk. More specifically, the goat milk powder is too limited to trade, as in the countries where powder is produced there is not much production in goat milk. An important factor is the nature of goat milk itself, since the odor is repellent to the public. This paper analyzes the goat milk powder production in laboratory conditions, and data collection (through analysis) for the finished product. el
dc.language.iso el el
dc.rights Αναφορά Δημιουργού 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες *
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/us/ *
dc.subject Ξήρανση el
dc.subject Spray dry el
dc.subject Σκόνη αίγειου γάλακτος el
dc.subject Αγελαδινό γάλα el
dc.subject Αίγειο γάλα el
dc.subject.lcsh lc el
dc.title Μελέτη των χαρακτηριστικών σκόνης του αίγειου γάλακτος el
dc.type Μεταπτυχιακή εργασία el
dc.contributor.department ΓΠΑ Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου el
dc.description.degree Ολοκληρωμένη διαχείριση παραγωγής γάλακτος και γαλακτοκομικών προϊόντων el


Files in this item

The following license files are associated with this item:

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Αναφορά Δημιουργού 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες Except where otherwise noted, this item's license is described as Αναφορά Δημιουργού 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account