dc.contributor.advisor |
Μπινιάρη, Αικατερίνη |
el |
dc.contributor.author |
Μαρούγκας, Δημήτριος |
el |
dc.date.available |
2022-08-25T01:00:43Z |
|
dc.date.issued |
2021-08-25 |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10329/7363 |
|
dc.description.abstract |
Στην παρούσα διπλωματική εργασία, μελετήθηκαν οι ποιοτικοί και ποσοτικοί χαρακτήρες της ερυθρής οινοποιήσιμης ποικιλίας Ξινόμαυρο (Vitis vinifera L.) εξετάζοντας την επίδραση της εφαρμογής εξωγενούς αμπσισικού οξέος στις σταφυλές καθώς και των διαφυλλικών ψεκασμών με την αντιδιαπνευστική ουσία καολίνη για την καλλιεργητική περίοδο 2017-2018. |
el |
dc.description.abstract |
The present study examines the effects of exogenous abscisic acid (ABA) application on clusters and kaolin foliar application on specific quantitative and qualitative characters of red wine grape cultivar Xinomavro (Vitis vinifera L.) during the cultivation period of 2017-2018. |
en |
dc.language.iso |
el |
el |
dc.subject |
Ποικιλία Ξινόμαυρο |
el |
dc.subject |
Αμπσισικό οξύ |
el |
dc.subject |
Καολίνης |
el |
dc.subject |
Μορφομετρικοί χαρακτήρες |
el |
dc.subject |
Γλευκογραφικά χαρακτηριστικά |
el |
dc.subject |
Φαινολικά συστατικά |
el |
dc.subject |
Xinomavro cultivar |
en |
dc.subject |
Abscisic acid |
en |
dc.subject |
Kaolin |
en |
dc.subject |
Morphometric characters |
en |
dc.subject |
Must characters |
en |
dc.subject |
Phenolic compounds |
en |
dc.title |
Επίδραση της εφαρμογής σκευασμάτων αμπσισικού οξέος και άνυδρου καολίνη στα ποιοτικά και ποσοτικά χαρακτηριστικά της ποικιλίας Ξινόμαυρο (Vitis vinifera L.) κατά τη διάρκεια της ωρίμανσης |
el |
dc.title.alternative |
Effect of abscisic acid and kaolin application on qualitative and quantitative characters of red grape cultivar Xinomavro (Vitis vinifera L.) during maturation |
en |
dc.type |
Μεταπτυχιακή εργασία |
el |
dc.contributor.department |
ΓΠΑ Τμήμα Επιστήμης Φυτικής Παραγωγής |
el |
dc.description.degree |
Αμπελουργία – Οινολογία |
el |
dc.embargo.terms |
2022-08-25 |
|